Nieuw therapeutenlicentie

Vitality Massage is aangesloten bij de beroepsvereniging NMTN (Neuro Musculaire Therapeuten Nederland) en heeft sinds 1 april een Licentie verkregen als Startend Neuromusculair Behandelaar. Voor therapeutische behandelingen van klachten veroorzaakt door triggerpoints kunt u vanaf heden een nota ontvangen die u kunt indienen bij uw zorgkostenverzekeraar. De meeste verzekeraars vergoeden de behandeling deels of volledig wanneer u een aanvullende zorgkostenverzekering hebt afgesloten.
Triggerpoints zijn plaatselijke verkrampingen in de spieren (een soort spierknoopjes), die vaak elders in het lichaam klachten veroorzaken. Enkele voorbeelden van regelmatig voorkomende klachten die vaak prima zijn te behandelen zijn: hoofdpijn, spanningshoofdpijn, migraine, nekpijn of –stijve nek, keelpijn, kaakpijn, kiespijn, oorpijn, oorsuizen, duizeligheid, misselijkheid, pijn tussen schouderbladen, tennisarm, carpaaltunnelsyndroom, lage rugpijn, gewrichtspijnen, maagzuur, pijn in billen, heup, bovenbeen of onderbeen, enz. Het voert te ver om hier een volledige lijst weer te geven. Vaak zijn enkele behandelingen voldoende om de klachten sterk te laten verminderen of zelfs geheel te laten verdwijnen. Onderdeel van de behandeling is dat u tevens leert hoe u de triggerpoints zelf kunt behandelen. Hierdoor hebt u sneller resultaat en bent u in de toekomst minder afhankelijk van therapeutische behandelingen. U blijft natuurlijk altijd welkom in de praktijk voor een preventieve en ontspannende massage.

Jetze is gediplomeerd NGS-sportmasseur (2013) en volgde de vierjarige HBO-opleiding tot Neuromusculair Triggerpointtherapeut bij Prevenzis (2019 / 240 ECT's). Om declarabel te zijn bij de zorgkostenverzekeraars beschikt hij over het diploma Medische Basis Kennis (2016 / 40 ECT's). Bij het opleidingsinstituut Triggerpointcoach volgde hij de opleidingen Triggerpointtherapie, Psychosomatisch trainer en Fascia Release Practitionar. Hier behaalde hij ook het diploma Integraal Myofasciaal Therapeut (2021 /41 ECT's). Hij is sinds 2012 de oprichter en eigenaar van massagepraktijk Vitality Massage in Den Haag (Loosduinen) en hielp hier al honderden mensen van hun klachten af met soms spectaculaire resultaten.

Geplaatst in Massage, Nieuws Getagd met

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*