Vitality Massage zet de deur weer open

Het is weer mogelijk om afspraken te maken voor massage en triggerpointtherapie bij Vitality Massage.

Logo Vitality Massage en triggerpoint therapie

Na een valpartij en operatie aan mijn schouder eerder dit jaar moest ik de werkzaamheden in mijn praktijk tijdelijk staken. Na een flink aantal maanden keihard te hebben gewerkt aan mijn revalidatie is de schouder inmiddels voldoende hersteld om mijn werkzaamheden weer mondjesmaat op te pakken.

De eerste behandelingen heb ik al weer mogen geven.  Bij een aantal nieuwe cliënten heb ik hun klachten al weer volledig kunnen wegnemen. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit weer kan en mag doen.

Ik heb de afgelopen maanden niet stil gezeten. Schouders hadden altijd al mijn bijzondere interesse. Maar na mijn eigen ongeval is mijn belangstelling voor het meest complexe gewricht van de mens tot maximale hoogte gestegen. Ik vroeg me af wat ik kon doen om de revalidatieresultaten zo goed mogelijk te laten zijn. Welke fysiotherapeut zou mij daar het beste bij kunnen begeleiden? Maar vooral ook wat zou ik zelf nog aan extra inspanningen kunnen doen?

Als de arm immobiel is gemaakt met een sling kun je met een bal nog wel krachtoefeningen doen met de hand

Krachtoefening voor hand in periode van immobilisatie van de schouder.

Het heeft mij een schat aan informatie opgeleverd. Ik beschik nu niet alleen over een enorme hoeveelheid theoretische kennis over de schouder, maar ben ook nog eens ervaringsdeskundige op het gebied van schouderklachten en revalidatie na schouderoperaties. Een waardevolle combinatie. Door het revalidatieprogramma van de fysio aan te vullen met een aantal behandeltechnieken en zelfbehandelingsoefeningen vanuit de triggerpointtherapie is het effect van mijn revalidatie boven verwachting goed. En dat maakt dat ik nu al weer mijn werk kan gaan hervatten. En natuurlijk wil ik niets liever dan al die opgedane kennis en ervaring toepassen om andere mensen te helpen ook weer klachtenvrij te worden.

Als ook jij weer soepel en zonder pijn wilt bewegen kun je vanaf nu weer terecht in mijn praktijk. De behandelingen worden door de meeste aanvullende ziektekostenverzekeringen vergoed. In één van mijn volgende berichten vertel ik daar meer over. Graag help ik je om weer lekker in je vel te komen zitten. Heb je geen klachten, ook dan ben je natuurlijk welkom voor een heerlijke ontspannings- of sportmassage.

In een volgend nieuwsbericht zal ik iets meer vertellen over mijn blessure en hoe ik met triggerpointtherapie zelf een sneller en beter herstel heb bereikt.

 

Jetze is gediplomeerd NGS-sportmasseur (2013) en volgde de vierjarige HBO-opleiding tot Neuromusculair Triggerpointtherapeut bij Prevenzis (2019 / 240 ECT's). Om declarabel te zijn bij de zorgkostenverzekeraars beschikt hij over het diploma Medische Basis Kennis (2016 / 40 ECT's). Bij het opleidingsinstituut Triggerpointcoach volgde hij de opleidingen Triggerpointtherapie, Psychosomatisch trainer en Fascia Release Practitionar. Hier behaalde hij ook het diploma Integraal Myofasciaal Therapeut (2021 /41 ECT's). Hij is sinds 2012 de oprichter en eigenaar van massagepraktijk Vitality Massage in Den Haag (Loosduinen) en hielp hier al honderden mensen van hun klachten af met soms spectaculaire resultaten.

Geplaatst in Massage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*