Vitality Massage weer open op nieuw adres

Ben jij er ook zo aan toe om de spieren weer eens soepel te laten maken? Dan heb ik goed nieuws. Vitality Massage mag vanaf maandag 11 mei weer behandelingen geven. Voor het verhelpen van klachten of voor een heerlijke ontspannende massage ben je weer welkom in de nieuwe praktijk. Zoals altijd alleen op afspraak. Je kunt vanaf nu weer bellen om een afspraak te maken. Nieuwsgierig naar het nieuwe adres en de maatregelen die ik neem om in corona tijd veilig te kunnen masseren en behandelen. Lees dan verder.

Nieuw adres Vitality Massage

Voor wie het nog niet wist: De praktijk is verhuisd naar Loosduinen. Het nieuwe adres is Pisuissestraat 425 in Den Haag (in flat Ockenburgzicht). Een prachtige locatie vlak bij het strand van Kijkduin en aan de rand van het landgoed Ockenburg. Gemakkelijk bereikbaar met tram 3 en bus 26. Beiden stoppen voor de deur. Ook is er voldoende parkeergelegenheid. En zoals je gewend bent is ook hier de praktijkruimte professioneel ingericht.

Veiligheid voor jou en voor mij

Om veilig te kunnen werken en de kans op besmetting met corona te voorkomen gelden de volgende regels:

 • Behandelingen alleen op afspraak.
 • Je komt alleen en dus niet samen met iemand anders.
 • Je hebt in de afgelopen 24 uur voorafgaand aan de afspraak en op het moment van de afspraak geen last van hoesten, niezen, neusverkoudheid, koorts (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten. Ook geen milde klachten!
 • Je hebt op het moment van de afspraak geen huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten.
 • In de afgelopen 7 dagen is niet met een laboratoriumtest vastgesteld dat je het coronavirus hebt.
 • Je hebt in de afgelopen 14 dagen geen contact gehad met een huisgenoot (of iemand anders), terwijl deze nog klachten had, en waarbij met een laboratoriumtest is vastgesteld dat hij/zij het coronavirus had.
 • Je bent niet in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld.

Heb je twijfels of vragen over deze regels bel dan even naar de praktijk. Dan kijken we samen of het verantwoord is voor jou om een afspraak te maken. Krijg je na het maken van de afspraak of vlak voor het moment van de afspraak bovengenoemde klachten kom dan niet naar de praktijk, maar bel me, zodat we de afspraak kunnen verzetten naar een moment waarop je weer klachtenvrij bent. Uiteraard worden daar geen kosten voor in rekening gebracht.

Hoe zorg ik voor een veilige omgeving

Zelf houdt ik mij ook aan bovenstaande regels en doe elke dag een gezondheidscheck. Dus mocht ik zelf verkoudheidsklachten krijgen of koorts dan zal ik ook de gemaakte afspraken verzetten. Verder was ik zoveel mogelijk mijn handen en maak ik na elke cliënt de praktijkruimte schoon met zeep en desinfecterende alcohol. Met name deurknoppen, stoel, tafeloppervlak, pinautomaat, wastafel, kraan en zeeppompje en indien gebruikt het toilet. Tevens vervang ik gebruikte handdoekjes. Ik plan altijd voldoende tijd in tussen de afspraken, zodat de kans dat je andere cliënten tegen komt vrijwel uitgesloten is. Dat zal jou een veilig gevoel geven waarin je je onbekommerd kunt overgeven aan een weldadige behandeling.

Wat als je in de praktijk bent

 • We geven elkaar geen hand en houden waar mogelijk 1,5 meter afstand.
 • Je neemt geen eigen handdoeken mee. De handdoeken en lakens in de praktijk worden na elke cliënt gewassen op 60 graden en zijn dus schoon en veilig.
 • Bij binnenkomst leg je een eventuele tas, jas en mobiel opzij. Deze raak je daarna niet meer aan tot je weer vertrekt.
 • Probeer het toiletgebruik voor zover mogelijk te beperken door thuis vlak voor vertrek nog naar het toilet te gaan.
 • Je wast na binnenkomst je handen met water en zeep.
 • Daarna zit je niet meer aan je gezicht en zo min mogelijk aan andere zaken.
 • Je houdt je aan de belangrijkste richtlijnen om besmetting te voorkomen: als je moet hoesten of niezen doe je dit in een papieren zakdoek die daarna direct wordt weggegooid in de daarvoor beschikbare afvalemmer.
 • Het gebruik van mondmaskers is volgens richtlijnen van de overheid niet noodzakelijk. Standaard doe ik dit ook niet. Het hoeft niet omdat ik uitsluitend cliënten behandel die vrij zijn van corona gerelateerde klachten. Vind je het echter een prettig idee als ik tijdens de behandeling wel een mondmasker draag dan behoort dat uiteraard tot de mogelijkheden.
 • Na je vertrek wordt alles wat je hebt aangeraakt gereinigd en ontsmet, zodat de volgende cliënt weer in een volledig schone en veilige omgeving kan binnenkomen.

Veiligheid voor alles

In de praktijk volg ik de hiervoor genoemde regels voor preventie van corona (covid-19) die zijn opgesteld door mijn branchevereniging de RBCZ in samenspraak met nog drie collega brancheverenigingen en een groot aantal beroepsverenigingen. Het protocol voldoet aan de eisen en voorwaarden zoals die door het Ministerie van VWS en het RIVM zijn gesteld. Ook zijn de protocollen voor fysiotherapeuten en andere paramedici in de reguliere gezondheidszorg hierin meegenomen als referentiemateriaal.
Ik ben ervan overtuigd dat ik daarmee het maximaal mogelijke doe om zowel jou als mijzelf optimaal te beschermen tegen het corona virus. Heb je hier nog vragen over schroom dan niet om die te stellen. Je mag me altijd bellen.

Meest effectieve maatregelen om besmetting te voorkomen

 • Geef elkaar geen hand.
 • Houdt 1,5 meter afstand.
 • Niezen of hoesten bij voorkeur in een papieren zakdoek die je na gebruik in een afval- of prullenbak weggooit. Lukt dat niet, nies of hoest dan in je elleboog.
 • Na niezen of hoesten altijd handen wassen.
 • Voordat je van huis gaat en zodra je weer thuis komt altijd je handen grondig wassen.
 • Zit zo min mogelijk met je handen aan je gezicht. Wil je dit toch doen was dan eerst grondig je handen.

Tips voor handen wassen

 • Handen wassen doe je zo: Handen Wassen.
 • Als je vaak je handen wast droogt je huid uit, waardoor (micro)kloofjes ontstaan. Juist in die kloofjes kan het virus zich handhaven. Voorkom daarom het ontstaan van kloofjes door je handen ook regelmatig in te smeren met een vocht inbrengende crème.
 • Je kan de handen ook ontsmetten met een alcoholhoudende gel. Gebruik dan circa 3ml gel en wrijf daarmee je handen goed en volledig in gedurende minimaal 30 seconden totdat de handen weer droog aanvoelen.
 • Handen wassen en direct daarna gel gebruiken is niet goed voor je huid. Geeft extra kloofjes en dus op termijn meer kans voor virussen.
 • Houdt je nagels ook kort, zodat daaronder geen virussen kunnen ophopen.

Jetze is gediplomeerd NGS-sportmasseur (2013) en volgde de vierjarige HBO-opleiding tot Neuromusculair Triggerpointtherapeut bij Prevenzis (2019 / 240 ECT's). Om declarabel te zijn bij de zorgkostenverzekeraars beschikt hij over het diploma Medische Basis Kennis (2016 / 40 ECT's). Bij het opleidingsinstituut Triggerpointcoach volgde hij de opleidingen Triggerpointtherapie, Psychosomatisch trainer en Fascia Release Practitionar. Hier behaalde hij ook het diploma Integraal Myofasciaal Therapeut (2021 /41 ECT's). Hij is sinds 2012 de oprichter en eigenaar van massagepraktijk Vitality Massage in Den Haag (Loosduinen) en hielp hier al honderden mensen van hun klachten af met soms spectaculaire resultaten.

Geplaatst in Massage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*