Referenties

Ben je tevreden over mijn massage en triggerpointtherapie, dan is het natuurlijk altijd fijn om dat aan anderen te vertellen. Dat kan op verschillende plekken. Je kunt er ook lezen wat anderen schreven over Vitality Massage.

Google-maps Mijn Bedrijf

Ga naar Google-maps. Klik daar in de blauwe balk op het linkje ‘reviews’. Klik daarna op de link ‘EEN REVIEW SCHRIJVEN’. Log in met je google account en schrijf je review.

FaceBook

Ga naar mijn Facebook bedrijfspagina en schrijf jouw recensie. En als je daar toch bent klik dan gelijk even de ‘vind ik leuk’ knop aan.

Op deze pagina

Je kan ook op deze pagina een bericht posten. Gebruik daarvoor het reactieveld helemaal onder de al geplaatste referenties. Er wordt gevraagd naar je naam en e-mailadres. Het e-mailadres zal niet zichtbaar worden op de site en wordt niet voor andere doeleinden gebruikt. Nadat je op de knop ‘Reactie Plaatsen’ hebt geklikt duurt het een paar tellen voordat je reactie wordt geplaatst.

10 comments on “Referenties
 1. Masja van Herpen schreef:

  Ben al een aantal keren bij Jetze Janssen geweest voor een ontspanningsmassage. Lomi lomi, hotstones…Heerlijke massages. Zorgvuldig en met liefde gegeven. Jetze is klantvriendelijk, deskundig en zorgvuldig. Zijn praktijkruimte is ook heel prettig. Ik kan iedereen massages bij Jetze aanbevelen.

 2. Wim vd H schreef:

  Jetze Janssen van Vitality Massage is een man die weet waar hij over praat. Ook zijn gouden handen laat hij spreken.
  Jetze is een aantal maanden bezig geweest met het behandelen van mijn kuiten. Het lijkt lang, maar ik had niet kunnen dromen dat hij zo snel mijn problemen kon oplossen. Problemen waar fysiotherapeuten en artsen (schreven medicijnen voor) geen oplossingen voor hadden.
  Mijn kuiten waren 1 blok beton, dus knopen op knopen in mijn gedachten. Ik kon zelf niet goed meer lopen, door tintelingen in de benen en voeten. Veel kramp in de gehele benen en een brandend gevoel. Ik liep bijna altijd met pijn en slikte met regelmaat medicijnen om dit te onderdrukken.
  Ik kan zeggen dat ik er vanaf ben en nu is de massage om de maand een standaard onderhoud voor mijn benen.
  Jetze heel erg bedankt.

 3. Susan schreef:

  Al ruim twee weken had ik last van mijn nek en schouders en het werd steeds erger. Daarom dus maar een afspraak gemaakt met een professionele masseur. Jetze neemt de tijd om uit te vragen wat je precies voelt en gaat samen met je na wat je kan verbeteren op je werkplek en aan je houding. En natuurlijk masseert hij de pijnlijke plek en alle betrokken spieren. Dankzij de adviezen van Jetze en zijn kundige massage zijn mijn nek en schouders weer pijnvrij.

 4. Wendy schreef:

  Op vrijdag avond schoten er spieren ongelofelijk fout in mijn nek / schouderblad / wervelkolom . . . Na zaterdag ochtend vroeg Jetze gebeld te hebben was ik direct welkom en maakte hij graag tijd vrij op zijn studiedag. Super fijn. Direct voelde ik al dat het allemaal een stuk losser zat, en nu twee dagen later is het bijna weg 🙂

  + punt: soms heb je wel eens masseurs dat je af en toe schrikt omdat je niet weet waar de handen zijn gebleven (best onprettig), dat heb ik geen 1 keer gehad bij Jetze.

 5. Margreet schreef:

  Prima ervaring gehad bij Vitality vanochtend. Jetze nam de tijd vooraf en achteraf voor een gesprekje en wat te drinken. Absoluut geen haast. Van tevoren moest ik even een drempel over om (bij een mannelijke masseur) aan huis langs te komen voor een massage, maar in de praktijk bleek dit prima. De massage vond plaats in een professionele ruimte. Prima en betrouwbaar.

 6. Jan schreef:

  Fijne sfeer, geen haast, goeie massage, kortom een aanrader.

 7. George J schreef:

  Ik heb al langere tijd last van stijve spieren in mijn nek en rug. Afgelopen week heb voor het eerst in mijn leven ik een stoelmassage gekregen door Jetze. Na de massage die in een mooie rustige omgeving plaatsvond en ongeveer 20 minuten duurde, kan ik mijn hoofd weer beter draaien en voelt mijn rug een stuk soepeler aan. Jetze Bedankt!

 8. Irma d V schreef:

  In een rustgevende ambiance van een ontspannende massage genoten bij Vitality Massage Den Haag. Van de topjes van mijn tenen en vingers tot aan mijn puntje van mijn kruin. De respectvolle benadering en de aandacht van Jetze geven de massage nog meer kracht. Kortom een weldaad voor je lijf en leden die voor herhaling vatbaar is. Irma de Vaan

 9. Annemarie B schreef:

  Met een drukke baan en twee kleintjes thuis is het zo ontzettend fijn af en toe even te ontspannen en een moment voor jezelf te hebben. Daar kom je bij Jetze absoluut aan toe. Ik heb bij vitality massage genoten van een uur massage en was echt even in een andere wereld, los van alle beslommeringen van het dagelijks leven. Jetze bedankt!

 10. Angelique v S schreef:

  Mijn ervaring met Vitality Massage is uitstekend! Als ondernemer vergeet ik vaak te ontspannen. Sterker nog de laatste keer dat ik wat voor mezelf gedaan had was een half jaar geleden. Na een half uur bij Jetze op de tafel liep ik geheel ontspannen naar buiten en ik heb mij voorgenomen om het geen half jaar te laten duren om nog een keer te gaan. Het was heerlijk!