Vergoedingen triggerpointtherapie 2022 – Vitality Massage

vergoeding triggerpointtherapie of triggerpoint therapie VGZWil jij dat een massage met triggerpointtherapie tegen pijn en stijfheid door jouw zorgkostenverzekeraar vergoed wordt in 2022. Verzeker je dan bij een maatschappij die daarvoor een vergoeding heeft opgenomen in het pakket. Check daarvoor de categorie ‘alternatieve geneeswijzen’ in het aanvullend pakket. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van het pakket. Onderstaand overzicht toont zorgverzekeraars die triggerpointtherapie vergoeden in 2022. Controleer of je huidige verzekering triggerpointtherapie vergoedt. Als jouw huidige verkering triggerpointtherapie niet vergoed kan het verstandig zijn om in december nog over te stappen naar één van de hieronder genoemde verzekeraars.   

Aanbevolen verzekeraars

Alle hieronder genoemde verzekeraars bieden in één of meer van hun aanvullende pakketten vergoeding voor triggerpointtherapie.

(laatste update: december 2021)

Verzekeringsgroep Zorgverzekeraar
vergoeding triggerpointtherapie of triggerpoint therapie achmea Zilveren Kruis
De Friesland
ProLife
vergoeding triggerpointtherapie of triggerpoint therapie VGZ VGZ
VGZ Den Haagpakket
Univé
IZZ Zorgverzekeraar
IZA
Zekur
UMC
United Consumers
vergoeding triggerpointtherapie of triggerpoint therapie eno Salland
ZorgDirect
vergoeding triggerpointtherapie of triggerpoint therapie menzis Menzis
PMA Zorgverzekering
vergoeding triggerpointtherapie of triggerpoint therapie onvz ONVZ
vergoeding triggerpointtherapie of triggerpoint therapie iptiq Aevitae

Let op: dit overzicht is zorgvuldig samengesteld, maar sluit niet uit dat er onvolkomenheden in kunnen staan. Check voor alle zekerheid je eigen polis en polisvoorwaarden.

Jetze is gediplomeerd NGS-sportmasseur (2013) en volgde de vierjarige HBO-opleiding tot Neuromusculair Triggerpointtherapeut bij Prevenzis (2019 / 240 ECT's). Om declarabel te zijn bij de zorgkostenverzekeraars beschikt hij over het diploma Medische Basis Kennis (2016 / 40 ECT's). Bij het opleidingsinstituut Triggerpointcoach volgde hij de opleidingen Triggerpointtherapie, Psychosomatisch trainer en Fascia Release Practitionar. Hier behaalde hij ook het diploma Integraal Myofasciaal Therapeut (2021 /41 ECT's). Hij is sinds 2012 de oprichter en eigenaar van massagepraktijk Vitality Massage in Den Haag (Loosduinen) en hielp hier al honderden mensen van hun klachten af met soms spectaculaire resultaten.

Geplaatst in Massage

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*