Meer comfort tijdens massage

Vandaag is de nieuwe massagetafel geleverd. De oude tafel was na jarenlange trouwe dienst toe aan een welverdiend pensioen. De nieuwe tafel is een Earthlite. Deze massagetafel heeft een in twintig standen verstelbare rugleuning. Voor het hoofd heeft deze tafel een verstelbare Flexrest hoofdsteun. Dit bevat een heerlijk zacht maar toch stevig memory Form-Fit kussentje.
Veel zachter
De tafel is opgebouwd met een aantal lagen schuimrubber met een totale dikte van zeven centimeter. Er is gebruik gemaakt van zogenaamd traagschuim dat zich helemaal aanpast aan jouw lichaamsvormen. Als bekledingsmateriaal is gekozen voor Natursoft. Dit milieuvriendelijke materiaal voelt aan als heel zacht leder.
Hygiëne
Tijdens de massages wordt de tafel overigens afgedekt met een flanellen massagelaken zodat het geheel niet alleen zacht maar ook lekker warm aanvoelt. UIteraard wordt het laken na elke massage gewassen zodat het geheel ook nog eens lekker schoon voelt.

Jetze is gediplomeerd NGS-sportmasseur (2013) en volgde de vierjarige HBO-opleiding tot Neuromusculair Triggerpointtherapeut bij Prevenzis (2019 / 240 ECT's). Om declarabel te zijn bij de zorgkostenverzekeraars beschikt hij over het diploma Medische Basis Kennis (2016 / 40 ECT's). Bij het opleidingsinstituut Triggerpointcoach volgde hij de opleidingen Triggerpointtherapie, Psychosomatisch trainer en Fascia Release Practitionar. Hier behaalde hij ook het diploma Integraal Myofasciaal Therapeut (2021 /41 ECT's). Hij is sinds 2012 de oprichter en eigenaar van massagepraktijk Vitality Massage in Den Haag (Loosduinen) en hielp hier al honderden mensen van hun klachten af met soms spectaculaire resultaten.

Geplaatst in Massage, Nieuws Getagd met ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*