Meer comfort tijdens massage

Vandaag is de nieuwe massagetafel geleverd. De oude tafel was na jarenlange trouwe dienst toe aan een welverdiend pensioen. De nieuwe tafel is een Earthlite. Deze massagetafel heeft een in twintig standen verstelbare rugleuning. Voor het hoofd heeft deze tafel een verstelbare Flexrest hoofdsteun. Dit bevat een heerlijk zacht maar toch stevig memory Form-Fit kussentje.
Veel zachter
De tafel is opgebouwd met een aantal lagen schuimrubber met een totale dikte van zeven centimeter. Er is gebruik gemaakt van zogenaamd traagschuim dat zich helemaal aanpast aan jouw lichaamsvormen. Als bekledingsmateriaal is gekozen voor Natursoft. Dit milieuvriendelijke materiaal voelt aan als heel zacht leder.
Hygiëne
Tijdens de massages wordt de tafel overigens afgedekt met een flanellen massagelaken zodat het geheel niet alleen zacht maar ook lekker warm aanvoelt. UIteraard wordt het laken na elke massage gewassen zodat het geheel ook nog eens lekker schoon voelt.

Jetze is gediplomeerd NGS-sportmasseur en volgde de vierjarige HBO-opleiding triggerpoint-therapie bij Prevenzis. Hij beschikt over een afgeronde Medische Basis Kennis op een studieniveau van 40 ECT's. Hij is eigenaar van massagepraktijk Vitality Massage in Den Haag.

Geplaatst in Massage, Nieuws Getagd met ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*