Gezond 2018

Ik wens jou naast heel fijne feestdagen vooral een gelukkig en gezond nieuw jaar. En om dat kracht bij te zetten heb ik voor jou ook dit jaar weer een aantrekkelijke massageaanbieding.

Nieuwjaarsaanbieding vitality massage

Ik kijk terug op een succesvol 2017. Een jaar waarin ik heel veel mensen van allerlei klachten heb mogen afhelpen. Variërend van migraine tot ernstige whiplash klachten. Sommigen waren met één behandeling geholpen, anderen hadden afhankelijk van de klacht meer behandelingen nodig. Er zijn steeds meer mensen die besluiten als de klacht over is met regelmaat terug te komen voor een onderhoudsmassage voor de spieren. Daarbij valt mij iets op en dat wil ik graag met jou delen. En geïnspireerd hierdoor heb ik onderstaande aanbieding voor jou.

Ik heb in mijn praktijk inmiddels een redelijk groot aantal personen die éénmaal per maand een massage boeken. Vaak zijn zij in mijn praktijk gekomen met een klacht, die ik goed heb kunnen verhelpen. Het valt mij op dat deze groep mensen de eerste maanden nog regelmatig nieuwe klachten hebben bij hun maandelijkse afspraak of dat de oude klacht weer begint op te spelen. Dit heeft vaak te maken met onderhoudende factoren in het dagelijks leven, zoals werkhouding, stress en overbelasting. Echter na verloop van een aantal behandelingen zie ik eigenlijk altijd dit patroon verbeteren. Er ontstaat een nieuw gezonder evenwicht. Het aantal klachten neemt af en mensen zijn ook steeds beter in staat om nog opkomende klachten zelf te behandelen. Ik heb daar twee verklaringen voor die ik hieronder toelicht.

Verhelp klachten voordat je last hebt

Zo’n maandelijkse massage is niet alleen voor ontspanning. Als massagetherapeut voel ik ook waar de spiertonus (spanning verkorte spieren) in het lichaam te hoog is en waar latente triggerpoints (spierknopen) zich ontwikkelen. Ik weet waar deze hun voorkeursplekken hebben en ga tijdens de behandeling daar actief naar op zoek. Neem ik ze waar dan geef ik direct een behandeling om ze verder te inactiveren. Daarmee voorkom ik dat je er last van gaat krijgen. Je klacht is dus eigenlijk al verholpen voordat hij echt hinderlijk kon worden voor je. Spreekt dat jou ook aan?

Neem zelf de regie

Flesje Volatile massageolie en stapel hotstone stenen

hot stone massage

Tijdens zo’n behandeling leer ik je ook op welke wijze je deze latente triggerpoints zelf kunt behandelen. Ik geef je daarvoor eenvoudige instructies om je kwetsbare spieren op een verantwoorde wijze te strekken. Ook geef ik je instructies hoe je met een triggerpointbal zelf je spierknopen kunt behandelen. Opkomende klachten kun je daarmee vaak zelf oplossen. De maandelijkse behandeling blijft dan voldoende om alles onder controle te houden. Spreekt het jou ook aan om op deze wijze zelf de regie te hebben over je gezondheid?

Mijn aanbieding

Als je voor 1 januari 2018 een ’10 x 60 minuten massagekaart’ aanschaft (510 ipv 600 euro) krijg je van mij zonder verdere bijbetaling bovenop de 10 fantastische onderhouds- of ontspanningsmassages van een uur als extra bonus één hotstone massage van 90 minuten (ter waarde van 90 euro) cadeau. Zo’n massage met warme stenen en stevige massagegrepen is een weldaad voor je lichaam. Je totale voordeel bedraagt 180 euro.

Begin al tijdens de feestdagen

Gun jezelf een gezond en fantastisch 2018 en bel 06-553 64 290 voordat dit aanbod voorbij is. De praktijk is bijna alle dagen bereikbaar voor het maken van afspraken.

Nieuwjaarsaanbieding en wens vitality massage 2018

Je bent ook rond de feestdagen welkom in de praktijk

Jetze is gediplomeerd NGS-sportmasseur (2013) en volgde de vierjarige HBO-opleiding tot Neuromusculair Triggerpointtherapeut bij Prevenzis (2019 / 240 ECT's). Om declarabel te zijn bij de zorgkostenverzekeraars beschikt hij over het diploma Medische Basis Kennis (2016 / 40 ECT's). Bij het opleidingsinstituut Triggerpointcoach volgde hij de opleidingen Triggerpointtherapie, Psychosomatisch trainer en Fascia Release Practitionar. Hier behaalde hij ook het diploma Integraal Myofasciaal Therapeut (2021 /41 ECT's). Hij is sinds 2012 de oprichter en eigenaar van massagepraktijk Vitality Massage in Den Haag (Loosduinen) en hielp hier al honderden mensen van hun klachten af met soms spectaculaire resultaten.

Geplaatst in Massage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*