Nieuwjaarswens met bonus

Ik wens iedereen heel fijne feestdagen en een goed begin van het nieuwe jaar toe.

massage-vlinder-volatile-massageolieZo’n zinnetje is makkelijk geschreven. Maar het blijft zo oppervlakkig als het daar bij blijft. Ik wil het wat krachtiger maken. Ik ga die wens iets bijzonders mee geven. Nee geen korting op mijn massages. Ze zijn hun prijs namelijk dubbel en dwars waard. Wat dan wel? Dat ontdek je als je verder leest.

Voor veel mensen zijn de feestdagen een drukke tijd. Zaken als kerstversiering, uitvoeringen van verenigingen, familiebezoek, het kerstdiner, de laatste werkdagen kosten bergen energie. Hopelijk heb jij naast deze stress ook nog tijd om even tot jezelf te komen. Een moment om het afgelopen jaar te overdenken. Ben je eigenlijk wel tevreden met je leven? Loop je jezelf niet voorbij? Neem je voldoende tijd voor jezelf? Heb je tijd om te sporten, tijd om gezond te koken, en tijd om even niks te doen. Tijd om je hoofd leeg te maken. Tijd om te ontspannen. Tijd om op te laden. Op laden voor vanavond, voor morgen, voor volgend jaar . . .

Druk als een klein baasje

Als kind hoorde ik vaak de uitspraak: “je bent zo druk als een klein baasje”.  Ik ben inmiddels al aardig wat jaartjes ouder en wijzer. Maar druk heb ik het nog steeds. Het is mijn karakter. Ik leg graag de lat hoog, liefst te hoog. Zo hoog dat ik er niet meer over kan springen. Herken je jezelf hierin? Jezelf constant uitdagen met nieuwe bijna onhaalbare doelstellingen. Het vreet energie. Ik heb jaren zo geleefd en ontdekte dat als ik na zo’n drukke week mijzelf op een echt goede ontspanningsmassage trakteerde de energie weer helemaal terug kwam. In dat uurtje werd ik letterlijk opgeladen.

Ben jij het waard

Flesje Volatile massageolie en stapel hotstone stenen

hot stone massage

Graag gun ik iedereen die ervaring. En heb je dit nog nooit ervaren dan nodig ik je graag uit om dit te komen ervaren. Gebruik die vrije dagen rond de feestdagen om jezelf te trakteren. En natuurlijk mag je ook je partner, vriend, vriendin, vader, moeder of wie dan ook trakteren. Boek een ontspanningsmassage van een uur of als je echt een keer heel diep wilt ontspannen boek je een hot stone massage van 90 minuten. Zeker met deze koude buitentemperaturen is zo’n massage met warme stenen een weldaad voor je lichaam. De combinatie van warmte en een stevige massage is verrukkelijk.

Jouw voornemens

Ben jij aan het denken gezet door dit artikel. Vind je dat je eigenlijk meer tijd zou willen vrijmaken voor wat meer ontspanning. Laat het dan niet bij uitsluitend goede voornemens. Die zijn vaak op blue monday al weer verdampt. Voornemens werken alleen als je daadkrachtig actie onderneemt. Daarom heb ik een leuk aanbod voor je. Het is wel zaak hier snel op te reageren. Want het aanbod is geldig tot en met 31 december.

Mijn nieuwjaarsdeal

Als je voor 1 januari 2017 twee ‘5 x massagekaarten’ aanschaft (2 x 225 euro) krijg je van mij zonder verdere bijbetaling bovenop de 10 fantastische ontspanningsmassages van een uur als extra bonus een hotstone massage van 90 minuten cadeau.

Nu doen

Gun jezelf een fantastisch jaar en bel 06-553 64 290 voordat dit aanbod voorbij is. Je kunt alle dagen tot 1 januari reserveren voor een massage. Dus ook tijdens de feestdagen ben je welkom.

Nieuwjaarskaart Vitality Massage

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar waarin je soepel beweegt zonder pijn.

Jetze is gediplomeerd NGS-sportmasseur (2013) en volgde de vierjarige HBO-opleiding tot Neuromusculair Triggerpointtherapeut bij Prevenzis (2019 / 240 ECT's). Om declarabel te zijn bij de zorgkostenverzekeraars beschikt hij over het diploma Medische Basis Kennis (2016 / 40 ECT's). Bij het opleidingsinstituut Triggerpointcoach volgde hij de opleidingen Triggerpointtherapie, Psychosomatisch trainer en Fascia Release Practitionar. Hier behaalde hij ook het diploma Integraal Myofasciaal Therapeut (2021 /41 ECT's). Hij is sinds 2012 de oprichter en eigenaar van massagepraktijk Vitality Massage in Den Haag (Loosduinen) en hielp hier al honderden mensen van hun klachten af met soms spectaculaire resultaten.

Geplaatst in Massage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*