CZ komt terug op eerder besluit

vergoeding triggerpointtherapie of triggerpoint therapie czGisteren werd bekend dat de CZ groep (CZ, OHRA, Nationale Nederlanden en Just) terugkomt op het besluit om neuromusculaire therapie (triggerpointtherapie) niet meer te vergoeden. Triggerpointtherapie zal in 2019 dus nog steeds via de aanvullende verzekering gedeclareerd kunnen worden. Dat is fijn. Want als je dan met een klacht in mijn praktijk behandeld wordt kun je een groot deel van die kosten vergoed krijgen.

CZ heeft haar besluit teruggedraaid na een lange en intensieve periode van overleg met mijn beroepsvereniging NMTN en het opleidingsinstituut Prevenzis waar ik mijn opleiding tot neuromusculair therapeut heb gevolgd. Het eerdere besluit om te stoppen heeft helaas veel onrust en verwarring gegeven, maar uiteindelijk is alles toch weer goed geëindigd.

Wil je weten of jouw verzekering mijn behandelingen vergoed. Kijk dan op deze pagina of je jouw behandelingen bij jouw verzekeraar kan declareren. Is dat niet het geval dan heb je nog tot eind december om je huidige verzering op te zeggen en een nieuwe af te sluiten.

 

Jetze is gediplomeerd NGS-sportmasseur en volgde de vierjarige HBO-opleiding triggerpoint-therapie bij Prevenzis. Hij beschikt over een afgeronde Medische Basis Kennis op een studieniveau van 40 ECT's. Hij is eigenaar van massagepraktijk Vitality Massage in Den Haag.

Geplaatst in Massage
1 Reactie op “CZ komt terug op eerder besluit
  1. Truus Janssen schreef:

    Geweldig en terecht dat ze op hun besluit (om niet te vergoeden) zijn teruggekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*